OBILJEŽENA DESETA GODIŠNJICA POSLOVANJA DRUŠTVA LOŠINJ USLUGE D.O.O.

By | 03/02/2016

U ponedjeljak 1. veljače svečano je obilježena deseta godišnjica poslovanja društva Lošinj usluge d.o.o. prilikom koje je upriličena i primopredaja ključeva stana dugogodišnjem djelatniku Damiru Matoševiću. Naime, Lošinj usluge d.o.o. izgradile su objekt s tri stana na lokaciji Donja Bričina (k.č.br. 1145), od kojih je jedan dodijeljen zaposleniku Matoševiću, a dva su na prodaju.

DSCN1726

Svima prisutnima obratio se direktor Daniel Kljaić održavši kratku prezentaciju o uspješnom poslovanju Društva od 2006. do 2016. godine u sklopu kojeg je ostvareno vidljivo povećanje prihoda i broja zaposlenika. Kljaić je iznio i smjernice za buduće poslovanje Društva najavivši projekte čija će realizacija omogućiti zapošljavanje dodatnog stručnog kadra. Prisutnima se u nekoliko prigodnih riječi obratio i gradonačelnik Grada Malog Lošinja Gari Cappelli, koji je ujedno i član Skupštine Društva. Cappelli je pohvalio rad Lošinj usluga d.o.o. te je izrazio iznimno zadovoljstvo radi uspješno provedenih projekata kao i onih koji se tek planiraju.

DSCN1772

Uz Gradonačelnika, događaju su nazočili dogradonačelnica Ana Kučić, pročelnica ureda Grada i upravljanja gradskom imovinom Ružica Baumgarten, pročelnica Upravnog odjela za komunalni sustav, urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Tanja Jović, pročelnica upravnog odjela za financije, gospodarstvo i turizam Mirta Lozančić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Malog Lošinja Anto Nedić, glasnogovornica Grada Malog Lošinja Martina Krajina, predstavnici izvoditelja radova Geoinst, inženjer građevinarstva Mario Hoffmann, koji ujedno predstavlja nadzorno tijelo, predsjednik Nadzornog odbora Robert Antičević, gradski vijećnici Luigi Satalić, Boris Badurina, Mario Kamalić te djelatnici Lošinj usluga d.o.o.

 

DSCN1740


DSCN1748

S2

DSCN1761

DSCN1765

DSCN1734

DSCN1730

DSCN1723